Slaven Belupo svladao Mladost u prijateljskoj utakmici

14.09.2021.


Nogometaši Slaven Belupa danas su odigrali prijateljsku utakmicu u Prelogu. Slavenaši su svladali domaću Mladost rezultatom 0:7, a valja istaknuti da je susret krenuo s dvije svečanosti. Domaćin se prigodnim poklonima oprostio od svog dugogodišnjeg kapetana Nikole Bukala koji se umirovio te je čestitao našem i njihovom Lovri Zvonareku, koji je prve nogometne korake napravio baš u Mladosti, na transferu u Bayern.

U prvom poluvremenu Slaven je vodio s 2:0. Oba pogotka postigao je Hadžić.  Mrežu je tresao u 21. i 39. minuti. U nastavku susreta naša je momčad postigla još pet pogodaka. Krstanović je bio precizan u 48. minuti, Zapata pet minuta kasnije, a svoj drugi pogodak Krstanović je zabio u 68. minuti. Glavčić je bio precizan u 71., a konačni rezultat postavio je Brković u 90. minuti susreta.

Slaven Belupo: Marković – Bogojević, Paracki, Zirdum, Utin – Mlinarić, Kocijan – Monjac, Laušić, Bosec – Hadžić. Drugo poluvrijeme: Sušak – Grgić, van Bruggen, Soldo, Goda – Brković, Kocijan, Caimacov – Glavčić, Krstanović, Zapata. Trener: Zoran Zekić.