Slaven Belupo sutra s Osijekom: “Kvalitetni su, ali igramo u Koprivnici i želimo sva tri boda!”

27.09.2019.


Nogometaši Slaven Belupa sutra će u desetom kolu Hrvatski Telekom Prve lige na koprivničkom Gradskom stadionu ugostiti Osijek. Slavenaši susret s petoplasiranom momčadi prvenstva dočekuju u dobroj atmosferi nakon pobjeda nad Goricom i Hrvacama. Svjestan je trener Ivica Sertić da njega i njegovu momčad čeka težak ispit, ali vjeruje da Slaven može do sva tri boda u sutrašnjoj utakmici.

– Starta drugi prvenstveni krug. Opet su ispred nas četiri utakmice s najjačim protivnicima u ligi, a prva od njih je ona protiv Osijeka. Osječani su prije desetak dana promijenili trenera. Nadam se da neće previše mijenjati ni igrače ni sustav, a potvrdu toga mi daje podatak da u Vukovaru, u Kupu nisu mijenjali previše. Poznajemo ih dobro, igrali smo s njima jednu ravnopravnu utakmicu u prvom kolu u Gradskom vrtu i istu takvu očekujemo sutra. Sve ćemo poduzeti da bodovi ostanu u Koprivnici. Optimizam nam bude dvije posljednje utakmice, pobjeda protiv Gorice u prvenstvu i protiv Hrvaca u Kupu, podignuto samopouzdanje i povratak rovitih igrača – rekao je Sertić.

Važna karika u sutrašnjoj utakmici bit će i bočni napadač Bruno Bogojević.

– Prije svega, sutra očekujem jednu zahtjevnu utakmicu protiv kvalitetnog protivnika. Trenutno su peti i sigurno žele napredovati na ljestvici, ali istu želju imamo i mi. Igramo pred svojom publikom, želimo osvojiti sva tri boda i tako nastaviti s dobrim rezultatima – rekao je Bogojević.

Utakmica između Slaven Belupa i Osijeka igrat će se u sutra s početkom u 19 sati. Blagajne i ulazi na stadion otvorit će se dva sata ranije, a ulaznice za sve dijelove tribine koštat će 40 kuna.