Slaven Belupo sutra s Lokomotivom, Stipić: “Zagrepčani su trenutno enigma, ali mi želimo sva tri boda!”

27.10.2020.


Nogometaši Slaven Belupa sutra će odmjeriti snage sa zagrebačkom Lokomotivom. Zaostala utakmica šestog kola Hrvatski Telekom Prve lige igrat će se od 17 sati na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš bez prisustva gledatelja. Trener Tomislav Stipić zadovoljan je kako je njegova momčad trenirala nakon pobjeda protiv Istre 1961 i Varaždina te s optimizmom gleda na sutrašnji dvoboj.

– Utakmice s Lokomotivom tradicionalno su uvijek teške, a sutrašnja će biti specifična jer su Zagrepčani trenutno prava enigma. Tri tjedna su bez službene utakmice, a u međuvremenu su doveli 5,6 odličnih igrača koji su u mojim očima kopije Kastratija i Uzunija. Trebamo se maksimalno pripremiti kako bi i ovog puta svi bodovi ostali u Koprivnici. Svi to priželjkujemo jer bi nas privremeno odvelo na treću poziciju na ljestvici. Očekujem tešku utakmicu u kojoj ćemo morati dati sve što imamo u ovom trenutku kako bismo došli do pobjede.

Naša je momčad u jako dobroj formi nakon dvije pobjede u nizu.

– Znamo da smo u zadnje dvije utakmice postigli sedam pogodaka, dobro igrali i osvojili šest bodova. Ipak, profesionalci smo i znamo da nakon pobjeda nismo Bogovi, a da nakon poraza nismo manje vrijedni. Moramo iz našeg samopouzdanja izvući balans te biti mirni i strpljivi sutra. Znamo koja su naša oružja i kako ćemo ih pokušati iskoristiti, ali isto tako moramo ukrotiti njihove jakosti.

Ponovno će se utakmica igrati bez publike.

– Izrazito mi je žao zbog toga. Naša je publika uvijek bila naš anđeo čuvar koji nam je pomogao postizati dobre rezultate kao i onaj zadnji protiv Istre.