Slaven Belupo sutra s Dinamom u Kupu, van Bruggen: “Znamo kakav nas protivnik čeka, ali nećemo ići u Zagreb s ‘bijelom zastavom'”

02.03.2021.


Nogometaši Slaven Belupa sutra će gostovati u Zagrebu kod Dinama u sklopu 1/4 finala Hrvatskog nogometnog kupa. Utakmica u Maksimiru igrat će se s početkom u 17 sati. Podsjetimo, naša je momčad do ove faze natjecanja stigla pobjedama nad Rudarom u Murskom Središću rezultatom 0:9 i GOŠK-om u Dubrovniku rezultatom 1:4.

– Svi znamo kakav nas protivnik čeka sutra, ali Kup je zanimljiv baš zbog toga što je u jednoj utakmici sve moguće. Iako smo svjesni kvalitete Dinama koji će nas zasigurno dočekati u ‘europskom izdanju’ sutra, u Zagreb nećemo ići s ‘bijelom zastavom’. Vraćaju nam se neki igrači nakon odrađenih kartona i zaliječenih ozljeda, a ono što je najbitnije je da svi zajedno pružimo svoj maksimum – rekao je van Bruggen uoči sutrašnje utakmice.

Glavni sudac utakmice bit će Ivan Bebek (Rijeka), dok će mu pomoćnici biti Bojan Zobenica (Velika Gorica), Jerko Crnčić (Vrbovec) i Marko Linić (Dražice). Glavni VAR sudac bit će Marin Vidulin (Kanfanar), a AVAR Robi Kezele (Rijeka). Delegat susreta bit će Darko Kolesarić (Osijek), dok će Dragutin Vuk (Čakovec) biti kontrolor.