Slaven Belupo sutra protiv Solina u Kupu, Zekić: “Jedna su od najboljih momčad Prve NL”

17.10.2022.


Nogometaši Slaven Belupa sutra će u sklopu 1/16 finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa odmjeriti snage sa Solinom, trenutno četvrtoplasiranom momčadi Prve nogometne lige. Sutrašnja utakmica igrat će se od 15 sati na stadionu Hrvatski Vitezovi u Dugopolju s obzirom na to da se stadion ‘Pokraj Jadra’ u Solinu uređuje. Susret je najavio trener naše momčadi Zoran Zekić.

– Solin je po meni jedna od najboljih momčadi Prve NL. To nije floskula nego zaista to tako mislim. Čeka nas zahtjevna utakmica. Svi znamo da je Kup pun iznenađenja, prepreka i zamki tako da si ne smijemo dozvoliti da nakon utakmice u Šibeniku pokvarimo sve jer se nadam da smo se na Šubićevcu vratili na pravi put. Sutra moramo pokazati ozbiljnost i kvalitetu i proći u iduću fazu natjecanja – rekao je Zoran Zekić.

Naš strateg protiv Solina neće moći računati na Suška, Jambora, Kvržića, Mihalića, Božića i Fanima, dok su mu svi ostali igrači na raspolaganju. Sutrašnju utakmicu u Dugopolju sudit će Igor Pajač, dok će njegovi pomoćnici biti Bruno Geller, Nikola Kamenarić i Filip Megić.