Slaven Belupo sutra protiv Lokomotive, Bačelić Grgić: “Moramo stvarati pobjednički mentalitet!”

23.01.2019.


Nogometaši Slaven Belupa odradili su još jedan trening u sklopu priprema za nastavak aktualne sezone. Do utakmice s Rijekom ostalo je sedam dana, a Stipe Bačelić Grgić zadovoljan je poslom koji su on i njegovi suigrači odradili do sada.

– Tri tjedna dobrog i napornog rada su iza nas. Trenutno smo u fazi osvježavanja za utakmicu s Rijekom te radimo na usavršavanju taktičkih detalja. Svi se osjećamo dobro, dobro se i radi i samo tako moramo nastaviti. Nadam se da ćemo ovu dobru formu iz pripremnih utakmica zadržati i do prvenstva i taj pobjednički mentalitet prenijeti i na utakmice koje će se igrati za bodove. Ako nastavimo raditi kao do sada – nema straha – rekao je Bačelić Grgić.

Prije povratka u Koprivnicu, našim nogometašima preostale su još dvije utakmice u Medulinu. Prvu će igrati već sutra s Lokomotivom s početkom u 14:30. S obzirom na to da su obje ekipe upisale po dvije pobjede u grupi do sada, bit će to susret koji će odlučiti hoće li Slaven Belupo u borbu za prvo ili treće mjesto Arena Cupa. Pobjeda i remi značili bi da će naša momčad igrati finale, dok će u slučaju poraza u borbu za treće mjesto.

– Od prvog dana kada je novi trener preuzeo momčad dogovorili smo se da idemo u svakoj utakmici na pobjedu, bilo ona prijateljska ili prvenstvena. Do sada se to pokazalo dobrim i zato i sutra želimo nastaviti tim putem i stvarati pobjednički mentalitet. Naravno, ne može se on napraviti preko noći, ali baš zato i sutra idemo na pobjedu – najavio je sutrašnju utakmicu veznjak Slaven Belupa.

Naša momčad nikako ne može biti zadovoljna prvim dijelom sezone.

– Svi smo svjesni da smo ‘zabrljali’ u prvom dijelu sezone. Ipak, to smo ostavili iza sebe i gledamo samo prema naprijed. Moramo svi biti svjesni ozbiljnosti situacije u kojoj se nalazimo i baš zato moramo i igrati i trenirati na maksimumu od prve do zadnje minute. Ja se nadam najboljem, a ako nastavimo raditi kako smo radili do sada, ne vidim razlog zašto tako ne bi bilo – zaključio je Bačelić Grgić.

Sutrašnju utakmicu između Slaven Belupa i Lokomotive možete pratiti u izravnom prijenosu putem live streama na: https://www.oz.com/hntv/video/268573c2-d77a-42a1-871a-3e93ece54934