SLAVEN BELUPO SUTRA POČINJE S PRIPREMAMA ZA NOVU SEZONU

11.06.2012.


Stručni stožer Slavena Belupa kojega predvodi trener Roy Ferenčina u utorak 12. lipnja (17.30 sati) obavit će na Gradskom stadionu prvu prozivku igrača koji će početi s pripremama za novu prvoligašku i europsku sezonu. Poznato je, da su klub napustili Brezovec, Mujanović i Poljak i da će s pripremama krenuti veći broj mlađih igrača koji su poniknuli u klupskoj školi nogometa, od kojih su se neki već dokazali svojim nastupima u prošlom prvenstvu.

Prvih nekoliko dana farmaceuti će se pripremat na Gradskom stadionu, a od 18. do 26. lipnja boravit će u Međimurju, točnije u Sv. Martinu na Muri odakle će se opet vratiti na pripreme u Koprivnicu.

Stručni stožer našeg kluba je u pripremnom razdoblju predvidio osam prijateljskih utakmica: 15. lipnja u Cestici kraj Varaždina, dan kasnije ogledat će se na koprivničkom stadionu sa selekcijom županijskih liga, zatim će imati dva ogleda u Sv. Martinu gdje će se također pripremati nekoliko inozemnih i naših prvoligaša, dok će 30. lipnja igrati sa zagrebačkom Lokomotivom. Nakon toga slijedi turnir u Ruščici kraj Slavonskog Broda gdje će još nastupiti Sarajevo i Cibalia s kojom farmaceuti igraju prvo prvenstveno kolo u Vinkovcima – 21. ili 22. srpnja.

Još nije poznato s kojim će klubom Slaven Belupo u pripremama imati generalku, jer će suparnik i mjesto odigravanja ovisit o ždrijebu drugog pretkola Europske lige, koje se igra 19. i 26. srpnja.

Za sada također nije poznato hoće li u našu sredinu „sletjeti“ neko zvučnije prvoligaško ime koje bi ojačalo momčad, jer je u klubu odlučeno da mogu doći samo igrači za koje ne treba dati nikakvu novčanu odštetu i koji nemaju nikakvih posebnih financijskih zahtjeva.