Slaven Belupo sutra gostuje na Poljudu, Stipić: “Veselimo se susretu, imamo jako pozitivan osjećaj”

28.08.2020.


Nogometaši Slaven Belupa sutra će u trećem kolu Hrvatski Telekom Prve lige gostovati kod Hajduka. Utakmica će se od 20.05 igrati bez prisustva publike, a najavio ju je trener naše momčadi Tomislav Stipić.

– Analizirali smo utakmicu protiv Gorice i izvukli pouke. Bili smo istovremeno ljuti i razočarani jer smo prosuli sva tri boda. Što se tiče utakmice protiv Hajduka, imamo jako pozitivan osjećaj. Veselimo se susretu koji će imati posebnu priču u kojoj se nadamo pozitivnom ishodu za moju momčad, stožer i moj klub.

Naša je momčad na otvaranju sezone prikazala dobre igre, ali nažalost nije to potkrijepila bodovima.

– Mislim da smo u prve dvije prvenstvene utakmice jako dobro izgledali i da smo mogli imati svih šest bodova, a ne samo jedan kao što je sada slučaj. Ipak, nećemo se vraćati na te utakmice već me čini optimističnim to što znam da možemo igrati sa svakim i svakoga pobijediti. Mi u Split idemo autobusom, no ne želimo taj autobus parkirati u naših 16 metara već idemo igrat nogomet i idemo pobijedit utakmicu. Svi momci koji su krenuli na put to znaju i u to vjeruju.

Utakmice Slaven Belupa i Hajduka uvijek su zanimljive.

– Zadovoljan bih bio našom dobrom igrom i pobjedom. Ove dvije utakmice nismo igrali loše, no to nismo potkrijepili bodovima. Na kraju se samo pamti rezultat, ali mene raduje igra i hrabrost moje ekipe i naš timski duh. Idemo na pobjedu pa nam slijede dva tjedna pauze u kojima ćemo se moći inhalirati dobrom atmosferom nakon utakmice sa Hajdukom.