Slaven Belupo sutra domaćin Istri 1961: “Želimo pobjedu”

19.03.2021.


Nogometaši Slaven Belupa sutra će u sklopu 26. kola Hrvatski Telekom Prve lige na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš od 15 sati ugostiti Istru 1961. Obje su momčadi u dosadašnjem dijelu prvenstva osvojile 23 boda, ali je Istra odigrala utakmicu više. U aktualnoj sezoni, međusobno su igrali po jednom u Koprivnici i Puli te je svako ostvario po jednu pobjedu. U Koprivnici je rezultat bio 5:1, a u Puli 2:1. Sutrašnju utakmicu najavio je trener Tomislav Stipić.

– Utakmicu protiv Rijeke smo zaboravili i okrenuli smo se odmah utakmici protiv Istre. Za nas je ta utakmica okarakterizirana kao utakmica putokaza i veselimo joj se. Liga je jako zanimljiva jer se pet ekipa bori za europska natjecanja, a pet se bori za ostanak, svi s istim ciljem i svi s istim šansama. Mi želimo ovu utakmicu protiv Istre kod kuće pobijediti i osigurati si malo mira.

Važnosti utakmice svjestan je veznjak Karlo Lulić.

– Utakmicu s Rijekom smo ostavili iza nas, a sada nam slijedi jedna od najvažnijih u sezoni. Uvijek smo bili pravi kada je bilo najteže i vjerujem da će tako biti i ovog puta. Igramo dobro, stvaramo prilike, ali nam je u prethodnim kolima nedostajalo malo sreće. Sutra je vrijeme da ju isprovociramo još jednim maksimalnim angažmanom na terenu svih 90 minuta i osvojimo sva tri boda.