SLAVEN BELUPO SPREMAN ZA OSIJEK

19.05.2011.


U klubu je sve spremno za posljednju ovosezonsku prvoligašku utakmicu s Osijekom na koprivničkom stadionu, koja će se igrati u subotu 21. travnja s početkom u 19 sati.
Nakon izgubljenog susreta s Istrom 1961 u Puli, želimo se s Osječanima oprostiti pobjedom od svojih navijača i otići na zasluženi odmor koji će trajati do 14. lipnja, kada će početi pripreme za novu natjecateljsku sezonu.
Prvi desetak dana priprema obavit će se u Zreču, a ostali dio na još uvijek neutvrđenoj lokaciji, koja će biti poznata ovih dana.
Klub napušta Kaja Rogulj kojem je istekla ugovorna obveza i odlazi u inozemstvo, dok će se s Osječanima od uspješne karijere oprostiti najstariji igrač Dalibor Poldrugač.
Kako nam je rekao trener Roya Ferenčina u posljednjoj prvoligaškoj utakmici s Osijekom za momčad će konkurirati i trojica juniora – Stjepan Geneg koji je bio među najboljim igračima u Puli, Igor Bubnjić, te Pejo Kuprešak. Oni će zajedno s Petrom Brlekom, s kojim će Slaven Belupo ovih dana potpisati stipendijski ugovor biti među igračima koji će se od početka novih priprema uključiti u rad seniorske momčadi.