SLAVEN BELUPO “SLOMIO” HAJDUK I OSVOJIO SVA TRI BODA

04.12.2016.


U odličnoj utakmici Slaven Belupo je nadvisio Hajduk svladavši ga 2:1, tako da su nakon nakon dvije i pol godine susreta s “bilima” na Gradskom stadionu sva tri boda ostala u Koprivnici.
Trener naše momčadi Željko Kopić je više nego zadovoljan postignutim rezultatom došao na pressicu nakon ogleda i rekao:
Igrali smo bez petorice standardna igrača: Pokrivača, Stevanovića, Bouadle, Christensena i Barića i zato je ova pobjeda posebno vrijedna. Učinili smo sve u igri da dobijemo utakmicu i u tome smo uspjeli. Čestitam svim igračima na zalaganju i borbenosti, sjajno su se nosili svih 90 minuta i naša je pobjeda zaslužena. Posebno mi je drago što su juniori, Bogojević i Martinaga pokazali da na njih možemo najozbiljnije računati i što su dali svoj doprinos osvajanju bodova – kazao je nakon utakmice trener Slavena Belupa Željko Kopić, dok je pomoćni trener Hajduka Vik Lalić naglasio:
Nismo igrali dobro, posebno u prvom poluvremenu kad je Slaven Belupo bio bolja momčad, iako smo u Koprivnicu došli pobijediti i približiti se Dinamu. Nažalost nismo u tome uspjeli – istaknuo je pomoćni trener Hajduka, koji nije krio nezadovoljstvo nakon koprivničkog poraza.