Slaven Belupo slavio u Rijeci

16.12.2022.


Nogometaši Slaven Belupa u prijateljskoj su utakmici igranoj na Rujevici slavili rezultatom 1:2. Pogotke za pobjedu postigli su Krstanović i Hoxha, dok je za domaćina precizan bio Marin.

Naša je momčad bila bolji protivnik u prvom poluvremenu. Nakon jedne velike i nekoliko solidnih propuštenih prilika, povela je u 32. minuti. Lijepu su akciju napravili Slavenaši na lijevoj strani našeg napada, a centaršut je mirno u mrežu pospremio Krstanović za 0:1. Samo dvije minute kasnije Božić je preciznom dijagonalom pronašao Hoxhu koji se driblingom rješava svog čuvara i iskosa s lijeve strane pogađa drugi kut vratara Labrovića za 0:2. Rijeka je uspjela smanjiti rezultat do kraja poluvremena. U 41. minuti prekrasno je iz daljine pogodio Marin za 1:2.

U nastavku susreta nismo vidjeli golove, iako su obje momčadi imale svoje prilike. Našu najbolju propustio je Manaj, dok je Rijeka jednom pogodila stativu, a ostale opasnosti otklonila je naša obrana. Na kraju je utakmica završila rezultatom 1:2.

Prijateljska utakmica, Rijeka, 16.12.2022.

Rijeka – Slaven Belupo 1:2 (1:2)

RIJEKA: Labrović – Grgić, Galešić, Dilaver, Badetić – Halilović, Selahi, Marin, Alvarez, Liber – Obregon. Još su igrali: Zlomislić, Babić, Jurić, Dujmović, Smolčić, Djuričin, Vrančić, Frigan, Djouhara, Vlasenko, Prince.

SLAVEN BELUPO: Čović – Hlevnjak, Božić, Christopoulos, Soldo – Kocijan, Jambor – Hoxha, Mudražija, Mihalić – Krstanović. Drugo pol.: Marković – Kvržić, Zirdum, Boras, Martinaga – Marina, Bašić – Crnac, Mioč, Ljubić, Manaj.