Slaven Belupo slavio protiv Međimurja

05.09.2020.


Nogometaši Slaven Belupa odigrali su i drugu današnju trening utakmicu. Nakon jutarnje s Dubravom u Zagrebu u kojoj suslavili s 2:0, Slavenaši su u Koprivnici bili bolji od Međimurja. Trener Tomislav Stipić na teren je poslao ‘novih’ jedanaest igrača u odnosu na utakmicu sa Zagrepčanima.

Već u prvom poluvremenu naša je momčad riješila pitanje pobjednika. S dva gola Krstanovića, jednog nakon što se najbolje snašao u šesnaestercu gostiju i drugog nakon što je mirno realizirao situaciju jedan na jedan s gostujućim golmanom, imala je prednost rezultatom 2:0.

Na startu drugog poluvremena naša je momčad odigrala prekrasnu akciju koja je krenula od Filipovića i Bačelić Grgića,  a završila asistencijom Maglice za hattrick Krstanovića. Nekoliko minuta kasnije Božić je povukao akciju prema naprijed i nakon duplog pasa s Boakyeom mirno realizirao situaciju ‘oči u oči’ s golmanom Međimurja za 4:0.

Koprivnica, 05.09.2020. – Trening utakmica

NK Slaven Belupo – NK Međimurje 4:0 (2:0)

NK Slaven Belupo: Filipović – Božić, Paracki, Soldo – Maglica, Glavčić, Bačelić Grgić, Mlinar, Lulić – Krstanović (od 70. Etoundi), Boakye (od 80. Iličić). Trener: Tomislav Stipić.