SLAVEN BELUPO SE ZAHVALJUJE SVOJIM NAVIJAČIMA NA PODRŠCI KOJU SU MU PRUŽILI NA FINALU HRVATSKOG KUPA!

11.05.2016.


Iako je kiša u osječkom Gradskom vrtu utjecala na veći posjet gledatelja finalnom ogledu Hrvatskog nogometnog kupa između Dinama i Slavena Belupa, nekoliko stotina navijača koji su u organizaciji našeg kluba autobusima došli na samu završnicu kao i oni koji su na utakmicu stigli vlastitim automobilima priredili su sjajnu atmosferu.
Zajedno s ludbreškim “limenim sastavom” koji je finale otvorio pjesmom “Podravino moja mila” bili su na najvišoj razini svih 90 minuta kada je riječ o podršci svom klubu i za takav navijački pristup zaslužuju svaku pohvalu.
Ugodno je za vrijeme i nakon utakmice bilo vidjeti, iako je Rabuzinovo sunce otišlo u Zagreb a ne u Koprivnicu s koliko su navijačke strasti pozdravljali igrače naše momčadi i njen stručni stožer predvođen trenerom Željkom Kopićem.
Nogometni klub Slaven Belupo se zbog tako sjajne podrške tijekom cijelog susreta i za vrijeme predaje odličja zahvaljuje svima njima koji su bili u Osijeku sa željom, da takvu navijačku atmosferu prirede i na prvoligaškim utakmicama sljedeće i sljedećih sezona na koprivničkom stadionu.
Bravo navijači Slavena Belupa bili ste više nego sjajni u Osijeku!