SLAVEN BELUPO SE S TRI NOVA BODA ŽELI OPROSTITI OD JESENSKE SEZONE U SUSRETU S VINKOVČANIMA

16.12.2016.


Kako se jesenski dio prvenstva približio kraju Slaven Belupo igra sve bolje, postiže pobjede koju očekuje i u posljednjem kolu prvog dijela natjecanja na koprivničkom stadionu s Cibaliom.
Iako su Vinkovčani posljednji na ljestvici trener naše momčadi Željko Kopić vrlo je oprezan u najavama za nedjeljni ogled koji će početi u 15 sati.
Očekuje nas zadnja utakmica ove jeseni u kojoj želimo potvrditi naše dobre igre i pokazati da su uspjesi koje smo postigli s Lokomotivom, Hajdukom i Interom rezultat našeg predanog rada i svega onog što smo do sada postigli. S Cibaliom će nam opet nedostajati Pokrivač i Stevanović, dok su za nastup upitni Christensen, Barić i Musa – istaknuo je trener naše momčadi i nastavio:
Vinkovčani imaju svojih problema kao i većina prvoligaša no mi ćemo ići na pobjedu s kojom bih se na najljepši način oprostili od jesenske sezone i svojih navijača. Susret s Cibaliom bit će vrlo zahtjevan i ako želimo osvojiti bodove morat ćemo biti na najvišoj igračkoj razini – zaključio je Željko Kopić, dok je kapetan našeg sastava i jedan od najstandardnijih igrača Vedran Purić dodao:
Vinkovčani su posljednji na ljestvici i u Koprivnici nemaju što izgubiti. Sigurno će dati sve od sebe, no konačni rezultat ovisit će o našoj igri. Uz oprez očekujem tri nova boda – naglasio je Purić.
Utakmicu će voditi Dario Kulušić iz Šibenika, dok će njegovi pomoćnici biti sugrađanin Goran Peraica i Robi Kezele iz Rijeke. Četvrti je Marin Vidulin (Kanfanare), a delegat Stjepan Žugaj (Velika Gorica).
Iz Slavena Belupa pozivaju sve prijatelje koprivničkog sporta, posebno svoje navijače da u nedjelju od 15 sati budu na koprivnički stadion i uz momčad koju su bodrili tijekom jesenske prvoligaške sezone, te joj svojom potporom pomognu u osvajanju tri nova boda.