SLAVEN BELUPO SE PRIPREMA ZA DVA OGLEDA S RIJEKOM

25.03.2016.


Nakon osvojenih bodova s Istrom trener našeg kluba Željko Kopić zajedno sa svojim suradnicima priprema momčad za dvije nadolazeće utakmice s Rijekom, prvenstvo i Kup, a obje se igraju na Gradskom stadionu.
Koprivnički nogometaši su danas radili po skupinama, u subotu će također vježbati, slobodno će imati za Uskrs dok će u ponedjeljak poslije podne nastaviti s pripremama za oglede s Riječanima.
Želimo što bolje iskoristiti prvoligašku stanku, odlučili smo da ne igramo prijateljsku utakmicu, već da se uz odgovarajuće treninge spremamo na način koji je za našu momčad najkorisniji. Ozračje je nakon pobjede s Puljanima odlično, igrači su i te kako svjesni što su nam donijela ta tri boda i mirnije dočekujemo nastavak prvenstva – kazao je Željko Kopić i nastavio:
Svi su u punom pogonu osim ozlijeđenih i trenutačno najviše razmišljamo o prvoj, odnosno prvenstvenoj utakmici s Rijekom koju igramo 2. travnja. O uzvratnom susretu polufinala kupa razmišljat ćemo tek nakon prvenstvenog ogleda – kratko je rekao trener našeg kluba.