SLAVEN BELUPO SA ZAGREBOM OČEKUJE SVA TRI BODA

21.08.2015.


Nema dvojbe da je nedjeljna utakmica na Gradskom stadionu itekako važna za Slaven Belupo, jer samo tri osvojena boda s posljednjeplasiranim Zagrebom vode farmaceute u mirniju prvoligašu plovidbu.
Svjestan je toga i trener Željko Kopić koji je prošlu sezonu proveo na klupi Zagrepčana čiju momčad jako dobro poznaje i ne dvoji da ima kvalitetu bez obzira na trenutačni plasman.
Bit će to za nas još jedna zahtjevna utakmica, kao uostalom i svaka druga, za koju smo se pripremali na svim ovotjednim treninzima. Ako želimo pobijediti tada moramo igrati odgovorno na najvišoj razini svih 90 minuta i maksimalno biti rastrčani. Zagreb ima kvalitetu iako je do sada osvojio samo triboda, što nas ne smije zavarati – kazao je Željko Kopić i nastavio:
Neke utakmice koje su Zagrepčani izgubili mogle su i bolje završiti, da su imali malo više sreće. Ali nogomet je nepredvidljiv i zato moramo biti jako oprezni. Prednost je na našoj strani i vjerujem da ćemo to iskoristiti te obradovati koprivničke navijače – istaknuo je na konferenciji za novinare trener našeg kluba, dok je igrač Ljuban Crepulja dodao:
Slažem se s trenerom da smo prema igri trebali imati više bodova. Sa Zagrebom očekujem dobru utakmicu i pobjedu s kojom bi se odlijepili od momčadi iz donjeg dijela.
U ogledu sa Zagrebom nedostajat će Filip Ozobić koji je zbog isključenja na prošloj utakmici s Interom dobio dvije utakmice neigranja, Sandi Križman zbog ozljede, a pod upitnikom su također zbog ozljeda Goran Paracki i Mario Gregurina, dok je kandidat za sastav oporavljeni stoper Mikulić.
Koja će jedanaestorica istrčati na koprivnički travnjak trener Kopić će odlučiti uoči susreta do kojeg su ostala još dva dana.
Utakmica će početi u 19 sati, a vodit će je Mario Vidulin iz Kanfanara. Njegovi pomoćnici bit će Hrvoje Barišić i Dejan Berger, dok je četvrti sudac Ivan Zebo Pivač (svi iz Osijeka). Delegat nedjeljnog ogleda Slaven Belupo – Zagreb je Antun Valić iz Slavonskog Broda.