Slaven Belupo sa Zadrom očekuju još jednu domaću pobjedu, a Maras i Vručina također konkuriraju za sastav

27.04.2012.


U prošla dva prvoligaška prvenstva Slaven Belupo nije izašao u Europu, ali sada je vrlo blizu ostvarenju željenog cilja.

Farmaceuti, tri kola prije kraja natjecanja čvrsto drže treće mjesto s četiri boda prednosti ispred najopasnijeg konkurenta Splita i sve je u njihovim rukama.

Određeni rasplet, odnosno potpuno približavanje europskom izlasku moglo bi se dogoditi već u subotu kada na koprivničkom stadionu gostuje Zadar, s kojim naša momčad i njeni navijači očekuju još jednu domaću pobjedu.

U Slavenu Belupu itekako su svjesni da utakmica sa Zadranima neće biti nimalo laka, ali su isto tako uvjereni u snagu sastava koji vodi trener Ferenčina.

Bit će to sigurno snažna borba, ali naši su igrači spremni za svaki izazov. Vjerujem u pobjedu i nova tri boda koja jednostavno moramo osvojiti kako bi bili još bliže izlasku u Europu. Zadrani će sigurno igrati zatvoreno i nastojat će nas iznenaditi iz kontri i zato moramo biti jako oprezni – naglasio je naš trener Roy Ferenčina, te istaknuo:

Nemamo novozlijeđenih igrača, a za sastav će kandidirati Vručina i Maras, koji su se potpuno oporavili od ozljeda. Ponavljam da do kraja prvenstva ovisimo samo o sebi i da smo favoriti u susretu sa Zadrom. Očekujem podršku naših navijača kao i na dosadašnjim utakmicama na koprivničkom stadionu. Početnu jedanaestoricu koja će sutra istrčati odredit ću uoči utakmice – završio je trener Slavena Belupa Roy Ferenčina.

Subotnja utakmica počinje u 19 sati, a vodit će je sudac Fran Jović. Njegovi pomoćnici bit će Tvrtko Jureš i Renato Blažeković (svi iz Zagreba).