SLAVEN BELUPO S RUDEŠOM U GOSTIMA IDE NA POBJEDNIČKI REZULTAT

09.05.2018.


Prvoligaška sezona pomalo se primiče kraju a sutrašnjom utakmicom u Zagrebu između Rudeša i Slaven Belupa završit će 34. prvenstveno kolo.

Naša momčad u ovaj susret ulazi s optimizmom kao i Rudeš koji ovog proljeća igra vrlo dobro, tako da se očekuje kvalitetna i neizvjesna utakmica.

Nakon osvojenom boda u prošlom kolu s Dinamom na koprivničkom travnjaku trener Slavena Belupa Tomislav Ivković najavio je da će njegova momčad do kraja prvenstva, dakle s Rudešom u gostima te s Istrom i Osijekom kod kuće ići na pobjednički rezultat, kako bi pokazala da se nalazi u usponu i da sezonu želi završiti na što boljoj poziciji.

U kojem će sastavu Slaven Belupo istrčati s Rudešom trener Ivković odredit će uoči susreta, no za očekivati je da neće biti većih promjena u odnosu na ogled s Dinamom.

Utakmica se igra na stadionu NK Zagreb u Kranjčevićevoj s početkom u 18 sati, a vodit će je Goran Gabrilo iz Splita.Njegovi pomoćnici bit će Bojan Zobenica (V. Gorica) i Mario Pepur (Split). Četvrti je Dario Kulušić (Šibenik), a delegat Damir Čilić (Vinkovci).