SLAVEN BELUPO S PRIPREMAMA NASTAVLJA U KOPRIVNICI

14.10.2013.


Nakon povratka sa šestodnevnih priprema u slovenskim Radencima i austrijskom Radkersburgu te nedjeljnog odmora, Slaven Belupo je danas prije podne održao trening u šumi Crna gora pod vodstvom prvog stručnjaka Mladena Frančića, njegovih pomoćnika Vedrana Medenjaka i Marija Dodika, kao i trenera vratara Maria Hontića.
Sjajno smo radili u odličnim uvjetima, ispunili sve zacrtano, a igrači su vježbali zaista marljivo i disciplinirano. Jedini problem je bio temperatura Filipovića koji se morao ranije vratiti u Koprivnicu i podvrgnuti liječničkom pregledu. Najveću pozornost posvetili smo taktici, zahtjevima u napadu i obrani i nastojanjima da stvaramo prepoznatljivu igru za nastavak prvenstva. Kad smo u četvrtak doznali da je preminuo legendarni i bivši igrač našeg kluba Marijan Šoprek – Đola na treningu smo održali minutu šutnje njemu u čast, a igračima sam govorio o kvalitetama koje je imao kao igrač, koji je zadužio Slaven – istaknuo je trener Mladen Frančić i dodao:
S treninzima nastavljamo na Gradskom stadionu gdje ćemo svakodnevno raditi na našoj još stabilnijoj igri, koja s našim sljedećim suparnikom Osijekom mora biti još bolja nego što je bila s Lokomotivom– kratko je rekao trener našeg kluba.
U srijedu s početkom u 16 sati Slaven Belupo će u prijateljskom susretu ugostiti trećeligaša Podravca iz Virja, nastupit će kombinirana momčad, uglavnom igrači s manjom prvenstvenom minutažom.