SLAVEN BELUPO S OPTIMIZMOM DOČEKUJE OSJEČANE!

14.03.2012.


Slaven Belupo s optimizmom dočekuje momčad Osijeka s kojim će se sastati u petak na koprivničkom stadionu (18 sati) u sklopu 22. prvenstvenog kola. Farmaceutima je nakon neodlučenog ishoda u Karlovcu za održavanje plasmana na trećem mjestu potrebna pobjeda s kojom bi pokazali, da su među najozbiljnijim kandidatima za izlazak u Europu. U susretu s Osječanima trener Ferenčina može računati na novopridošlog Davora Vugrinca čije su igračke kvalitete i te kako poznate i s kojim bi igra Koprivničanaca trebala biti na daleko višoj razini nego do sada. Vugrinec je polivalentan igrača koji može igrati u veznom redu i u napada i koji zna pravodobno reagirati u svakoj situaciji na travnjaku.

Nedostajao nam je upravo igrač Vugrinčevih kvaliteta, odličan je u procjeni situacije na terenu, ima sjajan pregled igre i jedan je od najboljih strijelaca u povijesti hrvatskog nogometa. Procjena klupskih čelnika da dođe u našu sredinu jako je dobar potez i uvjeren sam da će se to vidjeti već na utakmici s Osijekom – kazao je trener Ferenčina.

Za susret s Osječanima koprivničkom treneru na raspolaganju neće biti juniori Čanađija i Brlek koji se s reprezentacijom U-19 nalaze na međunarodnom turniru u Rimu, a upitan je i nastup kapetana Marasa koji ima problema s ozljedom. U momčad našeg kluba vraća se Brezovec koji je odradio utakmicu neigranja u Karlovcu zbog tri javne opomene.