SLAVEN BELUPO S OPTIMIZMOM DOČEKUJE HAJDUK

09.04.2013.


Neodlučeni rezultat Slavena Belupa u prvoligaškom susretu sa Splitom (0:0) ostao je iza našeg kluba koji u srijedu, također na koprivničkom stadionu u prvoj utakmici polufinala Hrvatskog kupa dočekuje Hajduk.
Nema dvojbe da su Splićani vrlo težak suparnik koji u kupu ima velikih ambicija, kao i farmaceuti koji vjeruju da “bili” nisu nesavladivi i da nisu bez izgleda. U prošlom prvenstvenom kolu Hajduk je u Zaprešiću s Interom također odigrao bez pobjednika (1:1), a susretu je bio nazočan i trener naše momčadi Roman Sović.
Mislim da je prvi stručnjak Hajduka Krstičević ipak kombinirao sa sastavom u Zaprešiću i da je neke igrače čuvao za sutrašnju utakmicu, te da će na koprivnički travnjak istrčati drugačija momčad – kazao je trener Sović i nastavio:
Kup je naša velika prilika i s obzirom da smo se igrački kompletirali s optimizmom dočekujemo Hajduk. Nedostajat će nam samo oporavljenik Grgić i Brlek koji se jučer priključio treninzima, dok su nam ostali igrači na raspolaganju. Iako prošle subote nismo pobijedili Split vidjelo se da sigurno vrijedimo mnogo više nego što to pokazuju naši posljednji rezultati. Zbog toga zračim optimizmom uoči susreta s Hajdukom kojeg možemo dobiti samo ako ćemo igrati organizirano i borbeno kao sa Splitom. Osim toga igramo na našem terenu i mislim da je to za nas prednost. Respektiramo Splićane koji imaju mladu i rastrčanu momčad i svjesni smo da u Koprivnicu dolaze po pobjedu, ali mislim da im u sutrašnjem susretu to neće uspjeti – zaključio je trener našeg kluba koji će sutra s Hajdukom najvjerojatnije izvesti isti sastav koji je počeo prvenstveni ogled sa Splitom.
Prva polufinalna utakmica Slaven Belupo – Hajduk počet će u 17 sati i očekuje se ispunjena tribina Gradskog stadiona.