SLAVEN BELUPO S LOKOMOTIVOM OČEKUJE POBJEDU

24.07.2015.


Na današnjoj pressici uoči utakmice 3. prvoligaškog kola s Lokomotivom, koja se igra u ponedjeljak 27. srpnja na Gradskom stadionu (20 sati), bili su trener Slavena Belupa Željko Kopić i vezni igrač Mario Gregurina.
Susret s “Lokosima” bit će prvi nastup farmaceuta pred njihovim navijačima u novom prvenstvu jer su prva dva kola, s Istrom i Rijekom igrali u gostima.
Na Kantridi smo izgledali mnogo bolje nego u Puli i vidjelo se da smo na pravom putu. S Riječanima smo osvojili vrlo važan bod i pokazali da se možemo nositi s našim najboljim prvoligašima. Uz dobru igru pokazali smo i neke slabosti, što smo na treninzima ovog tjedna nastojali otkloniti. Dečki su zaista radili jako dobro tako da pred svojim navijačima u ponedjeljak imamo pravo na optimizam, što znači na pobjedu – naglasio je trener Slavena Belupa Željko Kopić i dodao:
Imamo još tri dana do susreta i momčad ću odrediti uoči utakmice koja je za nas od velike važnosti. Lokomotiva ima kvalitetu, bez obzira na visoki poraz od PAOKAu Solunu te ispadanja iz europskog natjecanja. Za nas je najvažnije da s “Lokosima”, kao uostalom i sa svakim prvoligašem igramo koncentrirano i odgovorno i da ne činimo previše grešaka, posebno u obrani – kazao je između ostalog trener našeg kluba Željko Kopić, dok je igrač Mario Gregurina istaknuo:
Mislim da visoki poraz Lokomotive u Grčkoj nije realan, jer to je momčad koja u svojim redovima ima itekako darovite igrače. Bit će to jedna potpuno nova utakmica u kojoj moramo pokazati svoju kvalitetu, ako želimo osvojiti bodove. Osobno mislim da se dižemo u igri i da opravdano, pred našim navijačima možemo očekivati pobjedu – zaključio je Mario Gregurina.