SLAVEN BELUPO – RUDAR (V) 0:1

01.02.2011.


SLAVEN BELUPO: Rodić (od 46. Nurković), Kokalović, Rogulj, Maras, Bagarić (od 65. Frljužec), Milardović, Nynkeu, Mujanović (od 66. Havojić), Gregurina (od 46. Marčinković), Poljak (od 46. Benko), Vojnović (od 60. Poredski).

Trener: Mile Petković.

RUDAR (V): Jahič, Berko, Cipot, Novaković, Jeseničnik, Korun, Mujaković, Rotman, Roj, Bratanović, Mešić (još su igrali: Savić, Tolimir, Čadikovski, Kramar, Umihanić).

Trener: Bojan Prašnikar.

Sudac: Leonid Manolovski (Pula).

Strijelac: 0:1 Mešić (72).

U svom prvom nastupu na pripremama u Medulinu, farmaceuti su izgubili od petoplasiranog slovenskog prvoligaša Rudara iz Velenja – 1:0.
Susret je protekao u ravnopravnoj igri u kojoj Slaven Belupo opet nije iskoristio ukazane prigode, dok je Rudar iskoristio jednu nakon prodora Mešića u 72. minuti što mu je bilo dovoljno za pobjedu.
U našoj momčadi prvi put su nastupila i dvojica novopridošlih igrača, Benko i Havojić koji su u igru ušli u drugom poluvremenu umjesto Poljaka, odnosno Mujanovića.
Slaven Belupo će u četvrtak odigrati drugu prijateljsku utakmicu u Medulinu, a suparnik će mu biti sarajevski Željezničar.