SLAVEN BELUPO PRUŽIO JE DOBAR OTPOR SNAŽNOM CSKA

01.10.2008.


Minimalnim porazom u Moskvi Slaven Belupo oprostio se od natjecanja u Kupu UEFA. CSKA je pobijedio sa 1:0 pogotkom A. Berezuckog i prošao u nastavak natjecanja.
– Nije na naš poraz u Moskvi utjecala umjetna trava na stadionu Lužnjiki, utjecalo je to što je CSKA kvalitetnija momčad. Zasluženo su izborili prolaz u Ligu UEFA-e i na tome im čestitam. Kod mojih igrača osjetio se umor od zahtjevne utakmice s Dinamom koju smo odigrali u petak, ali smatram da smo mi svoju prigodu ipak propustili u prvoj utakmici, kad smo u posljednjih deset minuta primili dva pogotka i doživjeli poraz – izjavio je trener Slavena Belupa Mile Petković na konferenciji za novinare nakon utakmice sa CSKA u Moskvi.
– Slaven Belupo nas je namučio u prvoj utakmici, a drugi susret u Moskvi bio je malo lakši za nas. Svjedno smo suparnika morali shvatiti maksimalno ozbiljno i uložiti napor kako bismo ostvarili pobjedu i prošli dalje. Na izmjene u sastavu odlučio sam se zato što smo u posljednjih 16 dana odigrali 6 utakmica i na igračima se osjetio umor – izjavio je trener CSKA Valerij Gazajev.