SLAVEN BELUPO PREDSTAVIO NOVA IGRAČKA POJAČANJA

23.06.2010.


Danas su koprivničkim novinarima u Plavom salonu kluba predstavljeni novi igrači Slavena Belupa: Tomislav Bušić (24), Davor Bagarić (25), Josip Milardović (28), Stjepan Poljak (27), Tomislav Labudović (25) i vratar Adis Nurković (24), koji su s farmaceutima potpisali dvogodišnje ugovore.
Odlučili smo pojačati naše redove za sljedeću prvoligašku sezonu u kojoj nam je cilj izboriti ponovni izlazak u Europu. Igrači koji su nam pristupili bili su reprezentativci u mlađim selekcijama i od njih očekujemo da će svojom kvalitetom pridonijeti našim boljim igrama, nego što smo ih prikazali u prošloj sezoni u kojoj se nismo uspjeli uvrstiti u Europsku ligu. S njihovim dolaskom konkurencija za momčad bit će znatno veća i uvjeren sam, da će opravdati svoj dolazak u naš klub – kazao je Robert Markulin, direktor Slavena Belupa.
Josip Milardović i Davor Bagarić su došli iz vinkovačke Cibalije, Tomislav Bušić bio je igrač Hajduka, Dinama iz Kijeva, a posljednjih godinu dana izraelskog prvoligaša Maccabi Petach Tikve, Tomislav Labudović stigao je iz zaprešičkog Intera, prije kojeg je igrao za Zagreb i Šibenik, dok je vratar Adis Nurković posljednju sezonu proveo u bosansko-hercegovačkom prvoligašu Travniku. Stjepan Poljak je prije dvije godine iz Slavena Belupa otišao u turski Eskisehirspor i opet se vratio među farmaceute.