SLAVEN BELUPO POGOTKOM OZOBIĆA BOLJI OD OFK BEOGRADA

19.01.2015.


U prvoj utakmici na pripremama u Medulinu Slaven Belupo se u sklopu turnira Arena cup sastao s OFK Beogradom, šestoplasiranom prvoligaškom srpskom ekipom i pobijedio 1:0.

Pobjedonosni pogodak postigao je Ozobić u 82. minuti na asistenciju Purića.

Prvi dio susreta protekao je u ravnopravnoj igri u kojoj nije postignut pogodak, dok je u drugom dijelu naša momčad bila konkretnija i bolja te zasluženo svladala beogradsku momčad.

Trener farmaceuta Ante Čačić izveo je dvije postave – jednu u prvom a drugu u drugom poluvremenu. Uz dvojicu novaka Mišića i Peričića prigodu za igru dobio je i kadet Martinaga, a nakon dugotrajne stanke zbog ozljede prvu put je nastupio i Gregurina.

Sljedeću utakmica na turniru Arena cup naša će momčad imati u srijedu, a suparnik će joj biti zagrebačka Lokomotiva. Susret je zakazan za 11 sati.

Slaven Belupo – OFK Beograd 1:0

MEDULIN – Igralište hotela Belvedere. Gledatelja 50. Sudac: Igor Perak (Karlovac).

STRIJELAC: 1:0 – Ozobić (82).

SLAVEN BELUPO: Picak – Geng, Grgić, Edson, Martinaga – Brlek, Barišić, Crepulja – Mirić, Delić – Vugrinec (drugo poluvrijeme: Picak – Purić, Fuštar, Peričić, Melnjak – Parlov, Paracki, Gregurina – Mišić, Ozobić, Jambor).

Trener: Ante Čačić.

OFK BEOGRAD: Čupić, Aksentijević, Savić, Dautović, Antonov, Micevski, Gajić, Belaković, Antić, Dražić, Andrić(još su igrali: Stojić, Zlatković, Valentić, Liščević, Paločević, Cakić, Zarubica, Janković, Ješić, Jovanović, Mrdaković).

Trener: Dejan Đurđević.

FOTO: Express Agencija