SLAVEN BELUPO OTVORIO VRATA PREMA VRHU LJESTVICE

16.08.2011.


 Slaven Belupo je u Vinkovcima, gdje je slavio s visokih 4:1, postigao jednu od najvećih prvoligaških pobjeda. Uz odličnu igru imao je još nekoliko sjajnih prigoda, tako da Cibalia može biti sretna što još uvjerljivije nije poražena na svom stadionu kraj Bosuta.

–   Zadovoljan sam otvorenjem nove sezone u kojoj smo svladali Zagreb i Cibaliu, odigrali neodlučeno u gostima kod Splita, a jedini poraz doživjeli s Dinamom koji je naša najkvalitetnija momčad – kazao je nakon povratka iz Vinkovaca trener Roy Ferenčina i nastavio:

–   Sada nas očekuju dvije utakmice kod kuće u petak s Interom, a tjedan dana kasnije dolazi nam Karlovac. Naravno, da prvo razmišljamo samo o Zaprešićanima koji su vrlo dobar sastav i jako dobro posložen. Pobjedom u Vinkovcima otvorili smo vrata prema vrhu, ali moramo biti oprezni i nastaviti igrom kojom smo svladali Cibaliu. S Interom zbog tri javne opomene neće nastupiti Josip Milardović, ali će se u momčad najvjerojatnije vratiti kapetan Alen Maras, koji zbog ozljede nije igrao u Vinkovcima – zaključio je trener Slavena Belupa koji će danas s kombiniranom momčadi, u kojoj će biti igrači s manjom minutažom i juniori nastupiti kod zagrebačkog niželigaša Top Kerestinca.