SLAVEN BELUPO OTPUTOVAO U ZREČE

24.06.2011.


Pod vodstvom trenera Roya Ferenčine, njegovih pomoćnika Pave Crnca i Branka Balija te sportskog direktora Romana Sovića, nogometaši Slavena Belupa u petak ujutro otputovali su na devetodnevne pripreme u slovensko Zreče. Otputovalo je 27 igrača koji su s pripremama krenuli na Gradskom stadionu, no po povratku u Koprivnicu otpast će nekoliko igrača a pripreme će nastaviti samo oni na koje farmaceuti računaju u sljedećem prvenstvu.
Nakon slovenskih priprema i nekoliko prijateljskih utakmica smanjit ćemo igrački kadar, jer trenutačno imamo preveliki broj igrača. U Zreču ćemo odigrati tri prijateljske utakmice na kojima će svi dobiti prigodu za nastup i pokazati svoju vrijednost – istaknuo je trener Ferenčina.
Na pripremama u Zreču nalaze se: Rodić, Nurković, Marković, Zdelar (vratari), Purić, Kokalović, Maras, Šestak, Pilipović, Bubnjić, Geng, Mamić, Brezovec, Milardović, Poljak, Gregurina, Jakšinić, Šomoci, Čanađija, Kuprešak, Mujanović, Vojnović, Benko, Havojić, Bušić, Poredski, Jambrušić.