SLAVEN BELUPO OTPUTOVAO U ZADAR

02.10.2009.


Nakon uvjerljive pobjede s Osijekom farmaceuti su danas otputovali u Zadar koji je u prošlom kolu na svom terenu s Istrom osvojio samo bod (1:1). U koprivničkom prvoligašu ne dvoje, da će subotnji susret sa Zadranima bit još jedan ispit njihove zrelosti u nastojanjima, da pokušaju ostvariti prvu gostujuću ovosezonsku pobjedu.
– Iako imamo problema sa sastavom, jer smo ovog tjedna zbog ozljeda ostali bez Kokalovića, Poldrugača i Gala ne krijem da idemo po sva tri boda i to bez ikakvih kalkulacija. Stalno ponavljam da želim promijeniti mentalitet kod svojih igrača, što znači da moramo pobjeđivati i na gostovanjima, a ne samo kod kuće. Uspijemo li u tome u Zadru nitko zadovoljniji od mene. Našeg standardnog stopera Kokalovića zamijenit će Csizmadia, dok će ostali dio momčadi u odnosu na prošlo kolo s Osijekom ostati nepromijenjen – kazao je Zlatko Dalić trener Slavena Belupa prije odlaska u Zadar.
Danas je u HNS-u obavljeno ždrijebanje domaćinstva za osminu finala Hrvatskog nogometnog kupa u kojem se igra samo jedna utakmica. Slaven Belupo nije imao sreće, jer će 28. listopada gostovati kod pulske Istre.