SLAVEN BELUPO OTPUTOVAO NA PRIPREME U SLOVENIJU

12.11.2013.


Nakon nedjeljne utakmice s Dinamom nogometaši Slavena Belupa jučer su imali slobodan dan, a danas ujutro otputovali su na mini-pripreme u Moravske Toplice gdje će boraviti do petaka.
Na pripreme u Sloveniju otputovalo je 25 igračaa među njima se nalaze junior MatejSenić i vratar trećeligaša Koprivnice Antun Marković.
– Nastojat ćemo se što bolje pripremiti za završnicu jesenskog prvenstva u kojoj nas očekuju četiri utakmice i dva susreta Hrvatskog kupa sa zaprešićkim Interom. Bio bih jako sretan da iz četiri prvenstvena ogleda osvojio osam bodova i da se uvrstimo u polufinale kupa – kazao je Mladen Frančić, trener našeg kluba.
Na pripremama u Moravski Toplicama se nalaze igrači: Pelin, Rodić, Marković, Vugrinec, Grgić, Edson, Crepulja, Čanađija, Matoš, Brlek, Glavina, Glavica, Bagarić, Filipović, Delić, Roskam, Purić, Ozobić, Fuštar, Pranjić, Gregurina, Rak, Geng, Haračić, Senić.
Stručni stožer: Mladen Frančić, Vedran Medenjak, Marijo Dodik, FahrijaDautbegović (treneri), Dražen Papac, Darijan Tomašić.