SLAVEN BELUPO OTPUTOVAO NA PRIPREME U ROVINJ

15.01.2014.


Danas ujutro nogometaši Slavena Belupa otputovali su na desetodnevne pripreme u Rovinj, gdje će uz dva do tri treninga dnevno odigrati i tri prijateljske utakmice.
Suparnici će im biti trećeligaš Grobničar (18. siječnja), prvoligaš Istra 1961 (21. siječnja) i slovenski prvoligaš Rudar (Velenje) s kojim će se sastati 24. siječnja.
Uz stručni stožer kojeg predvodi prvi trener Mladen Frančić na pripreme u Rovinj su otputovali:
Tomislav Pelin, Silvio Rodić, Dominik Picak, Antun Marković, Dario Melnjak, Mato Grgić, Edson da Silva, LjubanCrepulja, Dario Čanađija, Marin Matoš, Dominik Glavina, Petar Brlek, Dejan Glavica, Petar Filipović, Mateas Delić, Davor Vugrinec, Vedran Purić, Mateo Roskam, Ivan Fuštar, Vedran Celiščak, Mario Gregurina, Nikola Rak, Enes Novinić, Jurica Pranjić, Matej Bagarić, Filip Ozobić.
Farmaceuti se u Koprivnicu vraćaju 25. siječnja gdje će nastaviti s treninzima i odigravanjem prijateljskih utakmica do početka proljetnog prvenstva.
Prvu provjeru nakon Rovinja naš će klub imati u Moravskim Toplicama sa slovenskim prvakom Mariborom (28. siječnja), zatim će odmjeriti snage u gostima kod drugoligaša Zagreba (1. veljače), dok će se druga momčad Slavena Belupa 3. veljače sastati s trećeligašem Koprivnicom.
Na utakmicama s Mariborom i Zagrebom trener Frančić iskristalizirat će momčad s kojom će 8. veljače startati u proljetno prvenstvo sa zagrebačkom Lokomotivom.