SLAVEN BELUPO OTPUTOVAO NA PRIPREME NA KRK

17.01.2011.


Danas ujutro nogometaši Slavena Belupa otputovali su na desetodnevne pripreme na Krk, gdje će odigrati tri prijateljska utakmice.
U srijedu (19. siječnja) sastat će se s hrvatskim trećeligašem Krkom, u subotu (22. siječnja) s Rijekom, te dan kasnije s Omišljem.
Od novopridošlih igrača na Krk su otputovali Nikola Frljužec, bivši junior Varteksa koji je među farmaceute došao iz Hrvatskog dragovoljca i s kojim će se potpisati stipendijski ugovor, te Ivica Jurakić iz zagrebačkog HAŠK-a koji se još nalazi na probi. Na morske pripreme otišli su i juniori: vratar Marković, Bubnjić, Kuprešak, Geng i Atlija, te kadetski reprezentativac Brlek. Od njih se očekuje da radom i zalaganjem opravdaju pozornost koja im se u klubu pridaje i pokažu svoju darovitost.
U stručnom stožeru, kojeg predvodi trener Mile Petković nalaze se njegovi suradnici Pavo Crnac, Branko Bali i Srećko Žuljić, fizioterapeuti Marko Koščak i Marko Hošnjak te ekonom Danijel Peti.
Stručni stožer Slavena Belupa na Krku će raspolagati sa sljedećim igračima: Rodić, Nurković, Marković (vratari), Kokalović, Šestak, Rogulj, Poldrugač, Poljak, Vojnović, Bagarić, Papa, Bubnjić, Brlek, Purić, Mujanović, Milardović, Poredski, Gregurina, Kuprešak, Nynkeu, Geng, Atlija, Maras, Bušić, Frljužac, Jurakić.