SLAVEN BELUPO OTPUTOVAO NA DRUGI DIO PRIPREMA U MEDULIN

20.01.2018.


Nakon desetodnevnih priprema u Koprivnici trener Slavena Belupa Tomislav Ivković odredio je popis igrača koji su danas ujutro otputovali na drugi dio priprema u Medulin, gdje će uz svakodnevne treninge sudjelovati i na međunarodnom turniru Arena kup.
Naša momčad bit će smještena u hotelu Park Plaza Belvedere, a u Medulin je otputovalo 28 igrača: Marković, Kurtanjek, Slukić, Šugić (vratari), Međimorec, Jovičić, Goda, Purić, Kitanovski, Katić, Šarlija, Vrljičak, Musa, Vidović, Bouadla, Arap, Puclin, Trebotić, Dolček, Brković, Rebernik, Tatar, Pejić, Doležal, Delić, Ivanovski, Bogojević, Mladen.
Uz prvog trenera Tomislava Ivkovića u stručnom stožeru nalaze se njegovi pomoćnici: Vladimir Balagović i Luka Bašić, treneri vratara Branko Bali i Mario Hontić, fizioterapeuti Marko Hošnjak, Robert Krčmar i Dražen Papac, te ekonom Ivan Hendeković.
Danas poslijepodne igrači Slavena Belupa održat će u Medulinu trening dok ih sutra (nedjelja) očekuje prva utakmica na Arena kupu s Inter Zaprešićem, koja će se igrati s početkom u 11 sati.