SLAVEN BELUPO OTIŠAO U TURSKU, A BATARELO I GREGURINA OSTALI VJEŽBATI U KOPRIVNICI

23.01.2013.


Od standardnih igrača Slavena Belupa koji su u srijedu ujutro otputovali na devetodnevne pripreme u Antalyju među putnicima nisu bili Ante Batarelo i Mario Gregurina, koji se još nisu oporavili od ozljeda.

Ova dvojica veznih igrača farmaceuta vježbat će u Koprivnici po posebnom programu kako bi što prije sanirali ozljede.
Kao što je poznato Batarelo je prije dva mjeseca operirao koljeno, dok je Gregurina krajem jesenske sezone ozlijedio aduktor.
Na put u Tursku zbog školskih obveza nije krenuo ni Robert Bukovac koji se vraća među juniore, dok je Nikola Grabar otišao na posudbu u redove koprivničkog trećeligaša.
U autobusu za Beče, odakle će farmaceuti zrakoplovom za Antalyju, danas se našlo 26 igrača koji će na četiri prijateljske utakmice u Turskoj pokazati svoje sposobnosti.
Već sutra (24. siječnja) Slaven Belupo će snage odmjeriti s Krilja Sovjetov (Rusija), dok će mu dva dana kasnije suparnik biti Petrolul (Rumunjska). Treću provjeru u Antalyji koprivnički prvoligaš će imati 28. siječnja sa Simruq (Azerbeđan), a u posljednjoj utakmici turskih priprema (30. siječnja) će se sastati s Pogonom (Poljska).
Stručni stožer našeg kluba na treninzima u Antalyji kao i na prijateljskim ogledima najviše će raditi na uigravanju momčadi, tako da će boravak u Turskoj najvjerojatnije odrediti najbolju jedanaestoricu s kojom će krenuti u proljetni dio natjecanja.
Nakon povratka u Koprivnicu (1. veljače) Slaven Belupo će do početka proljetnog nastavka (16. veljače) imati još dvije provjere.
U Koprivnici će se sastati s drugoligašem Vinogradarom (6. veljače), dok će tri dana kasnije (9. veljače) gostovati u Grazu kod austrijskog prvoligaša Sturma.
Bit će to posljednja prijateljska provjera Slavena Belupa uoči starta proljetnog natjecanja kada u Koprivnici gostuje Hajduk (16. veljače).