SLAVEN BELUPO OŠTEĆEN U OSJEČKOM GRADSKOM VRTU

06.11.2016.


Nogometni daruvarski sudac Bruno Marić još jednom je pokazao svoje pravo lice kad je u pitanju naša momčad dosudivši u 41. minuti utakmice Osijek – Slaven Belupo nepostojeći jedanaesterac za domaćine, iz kojega su postigli pobjednički pogodak za 1:0.
Nema dvojbe da je Marić namjerno oštetio Slaven Belupo na iznenađenje nazočnih, kao što ga je oštetio prije nekoliko sezona na utakmici u Puli s Istrom kada je također dosudio nepostojeću najstrožu kaznu za domaćine iz koje su također postigli pobjednički pogodak.
Novinska izvješća s utakmice također dvoje o jedanaestercu za Osječane jer je Marić nakon zajedničkog udarca po lopti našeg stopera Muse i domaćeg igrača Arsenića sa zadrškom pokazao na “bijelu točku”, odnosno premišljao se, što dovoljno govori o njegovoj odluci s kojom je ošteti Slaven Belupo.
Trener naše momčadi Željko Kopić bio je nakon osječkog susreta nezadovoljan rezultatom jer je njegova momčad bila bolji suparnik, imala više prigoda, a dosuđeni kazneni udarac zbog trenerskog kodeksa nije želio komentirati, ali je rekao:
Jedanaesterac je prelomio utakmicu u kojoj smo izgledali jako dobro, iako smo nesretno izgubili. U drugom poluvremenu bili smo puno bolji od domaćina, imali nekoliko sjajnih prigoda no lopta jednostavno nije htjela u njihovu mrežu. Šteta, što je sve ovako ispalo – kazao je Kopić.