SLAVEN BELUPO ODRŽAO GODIŠNJU SKUPŠTINU

15.09.2015.


U klupskim prostorijama na koprivničkom stadionu održana je Skupština Slavena Belupa na kojoj je usvojen Statut, usklađen sa Zakonom o udrugama.
Izvješće o poslovanju i rezultatima kluba podnio je predsjednik Uprave Hrvoje Kolarić koji je između ostalog rekao:
U prošlom razdoblju postigli smo očekivane rezultate i vjerujem da će tako biti i ove sezone, jer imamo kvalitetu koja pod vodstvom novog trenera Željka Kopićato može ostvariti – istaknuo je predsjednik kluba i nastavio:
Ujedno smo dosta učinili na smanjenju troškova, jer sve se teže dolazi do novčanih sredstava, što će za Upravu kluba i dalje biti veliki izazov. Značajnu pozornost moramo usmjeriti na razvoj mladih igrača koji će biti zanimljivi na nogometnom tržištu i njihovom prodajom namaknuti sredstva koja su nam potrebna – kazao je Hrvoje Kolarić.
Slaven je u prošlogodišnjem razdoblju prihodovao 14,9 milijuna kuna, dok su rashodi bili 16,2 milijuna, a manjak u proračunu nadoknađen je viškom prihoda iz 2013. godine koja je zbog prodaje igrača bila financijski uspješna.
Skupština kluba također je jednoglasno usvojila imenovanje Carstena Christensena iz Carlsberg Croatije za novog člana Uprave kluba koja sada broji 11 članova.