Slaven Belupo odigrao humanitarnu utakmicu u Pitomači

21.03.2023.


Nogometaši Slaven Belupa danas su u Pitomači odigrali humanitarni prijateljski susret s istoimenim domaćinom u kojem je cilj bio prikupiti što više sredstava za šestogodišnjeg Mateja Mioljevića koji boluje od leukemije. Ukupno je skupljeno nešto više od 3200 eura, a mi malom Mateju i ovim putem želimo brz oporavak.

Što se tiče same utakmice, završila je rezultatom 2:2. Golove za domaćina postigli su Babić u 13. minuti iz kaznenog udarca te Plavšić u šesnaest minuta kasnije. Golove za Slaven Belupo postiglu su Perošević i Crnac u 50., odnosno 67. minuti, a valja istaknuti da je naša momčad 80 minuta igrala s igračem manje. Crveni karton u desetoj minuti susreta zaradio je Mioč.

PITOMAČA – Igralište NK Pitomače.

PITOMAČA: Zdelar, Hajdarević, Plavšić, Babić, Skoko, Šantek, Kosanović, Jakupec, Matančić, Castro, Reščić; još su igrali: Tudić, Šokec, Jantol, Paradinović, Gibičar, Zorić, Begović, Filjak. TRENER: Ivan Presečan.

SLAVEN BELUPO: Marković, Bosec, Krušelj, Bašić, Talys, Turanjanin, Mioč, Mihalić, Manaj, Krstanović, Hoxha; još su igrali: Sušak, Marina, Perošević, Mudražija, Crnac, Vlašić, Hlevnjak, Soldo, Tepšić, Herceg, Mrdaković. TRENER: Zoran Zekić.

CRVENI KARTON: Mioč (10 – prekršaj za kazneni udarac).

Sudac: Hrvoje Filipović (Pitomača).

STRIJELCI: 1:0 – Babić (13-11 m), 2:0 – Plavšić (29), 2:1 – Perošević (50), 2:2 – Crnac (67).