SLAVEN BELUPO OČEKUJE PLASMAN U POLUFINALE KUPA

27.11.2012.


Brojne ozljede igrača utjecale su u posljednje vrijeme na slabije rezultate Slavena Belupa, koji u srijedu na Gradskom stadionu igra uzvratnu utakmicu četvrtfinala Hrvatskog kupa sa Zadrom.

Kako gosti iz prvog susreta u Koprivnicu dolaze s prednošću (1:0), navijači farmaceuta vjeruju da njihova momčad može postići pobjedu od dva pogotka razlike i plasirati se u polufinale spomenutog natjecanja.
Iako još nije poznato koja će koprivnička početna jedanaestorica dočekati Zadar za očekivati je, da će se u sastav vratiti Purić, Gregurina, Maras i Vugrinec s čijim bi povratkom Slaven Belupo trebao izgledati znatno snažnije i uvjerljivije.
U klubu nitko ne dvoji da je sutrašnji ogled sa Zadrom od velike važnosti, a slično razmišlja i trener Roy Ferenčina koji u kupu vidi sjajnu prigodu za svoju momčad od koje očekuje bolju igru nego u posljednjim utakmicama.
Prije svega, Ferenčina će sa Zadrom od svakog igrača tražiti veliku borbenost i maksimalni pristup s kojim bi pokazali, da im je itekako stalo do uspjeha i ostanka u Hrvatskom kupu.
Utakmica Slaven Belupo – Zadar počet će u 17 sati.