SLAVEN BELUPO OČEKUJE JOŠ JEDNO TEŠKO GOSTOVANJE

16.07.2015.


U drugom kolu novog prvenstvenog natjecanja Slaven Belupo ima još jedan i to vrlo težak prvoligaški ispit. Odlazi na Kantridu gdje ga očekuje susret s europskom Rijekom, koja i ove sezone ima najviše ambicije s ciljem – borba za naslov prvaka.
Trener farmaceuta Željko Kopić svjestan je snage Riječana u čijem sastavu igra nekoliko hrvatskih reprezentativaca ali vjeruje da će njegova momčad prikazati bolju igru nego što ju je pružila u prvom prvenstvenom kolu s Istrom u Puli, gdje je ostala bez sva tri boda.
Za očekivati je da će na Kantridi u koprivničkom sastavu doći do određenih promjena jer trener Kopić nije bio zadovoljan s nekim igračima koji su istrčali u susretu s Puljanima i koji, kako je rekao, nisu ispunili očekivanja.
Utakmica Rijeka – Slaven Belupo igra se u nedjelju s početkom u 21 sat, a vodit će je zagrebački sudac Dalibor Mlakar. Njegovi pomoćnici bit će Krunoslav Ambrinac također iz Zagreba i Vedran Đurak iz Stupna. Četvrti sudac je Fran Jović (Zagreb), a delegat Jure Zečević (Knin).
U ostalim susretima 2. prvoligaškog kola sastaju se: Inter Zaprešić – Zagreb, Lokomotiva – Istra 1961, Hajduk – Split i Osijek – Dinamo.