SLAVEN BELUPO NAKON OSVOJENOG TURNIRA U RUŠČICI U UTORAK NASTAVLJA S PRIPREMAMA ZA NOVU SEZONU

09.07.2012.


Uspješnim nastupom na Memorijalu Zvonka Mikolčevića u Ruščici gdje su u konkurenciji slovenskog prvoligaša Kopra, vinkovačke Cibalie i tuzlanske Slobode osvojili prvo mjesto, nogometaši Slavena Belupa dobili su slobodni ponedjeljak i od utoraka nastavljaju s pripremama na koprivničkom stadionu.

Vrlo sam zadovoljan nastupom u Ruščici gdje smo svladali Slobodu (1:0) i u finalu Kopra (2:0). Ovaj nam je turnir jako dobro došao za još jednu i posljednju provjeru, te konačnu odluku o igračkom kadru s kojim ćemo krenuti u Euroligu i domaće prvenstvo. Nemam velikih dvojbi, sve je uglavnom poznato, ali naravno da će biti prekobrojnih koji će otići na posudbu. Sve bi trebalo biti poznato u utorak kada ćemo doznati i našeg suparnika u drugom pretkolu Eurolige, jer tog dana u Sjevernoj Irskoj igra se uzvratna utakmica prvog pretkola između domaćeg Portadowna i makedonske Škendije – kazao je nakon povratka iz Ruščice trener Slavena Belupa Roy Ferenčina i nastavio:
Nastavku priprema u utorak bi se trebali priključiti Čanađija, Purić i vratar Rodić koji su bili lakše ozlijeđeni i nisu nastupili u Ruščici, tako da ćemo imati kompletnu sliku svih raspoloživih snaga. U subotu ćemo igrati na Gradskom stadionu prijateljsku s mađarskim prvoligašem Kaposvarom, što će ujedno biti generalka za europske nastupe – završio je trener našeg kluba.