SLAVEN BELUPO NA DVORANSKOM PRVENSTVU U SKUPINI S HAJDUKOM, ZADROM, RIJEKOM, ŠIBENIKOM I OSIJEKOM

07.12.2007.


I sam Ćiro bio je prisutan na ždrijebu skupina u Poliklinici Sunce, te je prilikom izvlačenja svoj klub svrstao na prvi kvalifikacijski turnir zajedno sa Dinamom, Interom iz Zaprešića, Cibaliom, Međimurjem i Varteksom. Taj će se kvalifikacijski turnir igrati 8. i 9. siječnja.
Zvjezdana Šekutor, predstavnica generalnog sponzora T-Coma izvlačila je momčadi za drugu skupinu, a volja kuglica je htjela da nju čine Hajduk, Zadar, Slaven Belupo, Rijeka, Šibenik i Osijek . Te momčadi će se boriti 10. i 11. siječnja. Sve utakmice igrat će se u Velikoj dvorani Doma sportova u Zagrebu na umjetnoj travi i to loptama Dal Ponte. Po tri najbolje ekipe iz obje kvalifikacijske skupine igrat će na završnom turniru 12. i 13. siječnja.
Nagradni fond prvenstva je 350 tisuća kuna, od čega će 200 tisuća pripasti pobjednicima, upola manje drugoplasiranoj ekipi, a 50 tisuća momčadi koja osvoji treće mjesto. Odlukom Udruge Prve HNL nogometaši Zagreba će, ukoliko po treći put zaredom osvoje naslov biti honorirani sa dodatnih 100 tisuća kuna.