SLAVEN BELUPO MOŽE ŽALITI ZA PROPUŠTENOM POBJEDOM SA SPLITOM

04.11.2012.


Nema dvojbe da je Slaven Belupo u susretu sa Splitom propustio veliku priliku za pobjedu, jer je čak sat vremena imao dva igrača više, da bi se na kraju morao zadovoljiti bodom.

Utakmica je odlučena u 87. minuti kada su Splićani nakon jednog ubačaja iz kuta i kraj nesigurne domaće obrane postigli izjednačujući pogodak za konačnih 2:2.

Bio je to šok za navijače našeg kluba, ali i za trenera Ferenčinu koji se nije nadao ovakvom raspletu u samoj završnici utakmice:

–   Nesretan sam i naravno nezadovoljan što smo propustili sigurnu pobjedu. Moji igrači nisu se postavili kako treba, morali su biti odlučniji u nekim situacijama te u igri biti pametniji. Ovo je za nas neuspjeh i Splitu čestitam što je iskoristio naše propuste – istaknuo je Roy Ferenčina i dodao:

–   Po meni su oba crvena kartona gostima opravdana i ne vidim zašto se Splićani ljute. Bila je to utakmica koju smo morali dobiti, jer smo imali znatno više od igre i više povoljnih prigoda. Ništa, idemo dalje i već razmišljamo o sljedećoj utakmici u Zadru gdje nas očekuje još jedno iskušenje – zaključio je razočarani trener Slavena Belupa.