SLAVEN BELUPO – LUČKO 0:0

01.07.2011.


SLAVEN BELUPO: Rodić (od 65. Nurković), Purić (od 46. Geng), Kokalović (od 60. Grgić), Maras (od 65. Bubnjić), Pilipović (od 65. Mamić), Mujanović (od 53, Jambrušić, od 80. Šestak), Milardović (od 65. Gregurina), Brezovec, Poljak (od 46. Čanadija, od 72. Jakšinić), Bušić (od 60. Poredski), Benko (od 60. Vojnović).

Trener: Roy Ferenčina

LUČKO: Kovačić, Palčić, Silva, Buden, Rendulić, Mehmedagić, Koštić, Ruk, Šarić, Novak, Fuček (drugo poluvrijeme: Dumančić, Burić, Rogač, Žižić, Hovorko, Blagojević, Petrak, Zulim, Hojski, Posinković, Jeleč).

Trener: Dražen Biškup.

Sudac: Goričan. Pomoćnici: Lunežnik i Štefanek (svi Zreče).

Gledatelja: 50.

Izvješće:

U posljednjoj prijateljskoj utakmici na pripremama u Zreču Slaven Belupo je odmjerio snage s novim hrvatskim prvoligašem Lučkom. Susret je završen bez pogodaka – 0:0. Od 20. minute farmaceuti su imali igrača manje, jer je zbog preoštrog starta isključen Brezovec.
Prvu prigodu za pogodak imao je Benko u 11. minuti na asistenciju Poljaka, ali je njegov udarac završio kraj lijeve vratnice. Nekoliko minuta kasnije Brezovec je uposlio Mujanovića, koji nije svladao vratara Kovačića. Lučko je također imalo nekoliko povoljnih prigoda i više od igre, ali je mreža Slavena ostala netaknuta.
Koprivnički prvoligaš iz Zreča se vraća u subotu poslije podne i s pripremama nastavlja u ponedjeljak na Gradskom stadionu, gdje će u utorak u 18 sati odigrati prijateljsku utakmicu sa slovenskim prvoligašem Naftom iz Lendave.