SLAVEN BELUPO – KRKA (NOVO MESTO) BEZ POBJEDNIKA

30.01.2016.


U prijateljskom ogledu slovenskog prvoligaša Krke i Slavena Belupa, koji je u subotu odigran u Čatežu na igralištu Terme nije bilo pobjednika.
Utakmica je odigrana 2×60 minuta i završila neodlučenim ishodom 2:2.
Nakon dvije dobre prigode koje su propustili Arap, a posebno Križman kada je bio sam pred vratima Slovenaca, Krka prva dolazi u vodstvo. Igrala se 25. minuta kada je Musa izgubio jednu loptu a Perić sa 17 metara pogađa mrežu Rozmana nakon što je lopta pogodila nekog u našem živom zidu i promijenila pravac.
U 38. minuti Ozobić je dobro izveo slobodni udarac, no vratar Krke bio je na mjestu. Svega tri minute kasnije Slovenci preko Kostanjšeka povisuju na 2:0.
Farmaceuti smanjuju u 57. minuti poslije jedne dubinske lopte za Ozobića čiji udarac vratar Krke odbija opet do našeg napadača, koji je glavom šalje u njegovu mrežu za 2:1.
U drugom poluvremenu Marciuš postiže izjednačenje (77. minuta), ali sudac označava zaleđe i ne priznaje pogodak.
U odličnoj prigodi našao se Ejupi u 90. minuti kada je bio potpuno sam na 8 metara i umjesto da puca ide u dribling i gubi loptu.
I onda konačno izjednačenje!
Purić je ubacio loptu sa strane u 103. minuti na drugu stativu, utrčava Marciuš i postiže konačni rezultat – 2:2.
KRKA: Mitrović, Marotti, Bogdan, Ejup, Gliha, Majstorovič, Welbeck, Kostanjšek, Fuček, Perič, Dangubić (još su igrali: Barukčić, Dar. Marjanovič, Vukčič, Dežmar, Dam. Marjanovič, Potokar, Kramar, Aniekan, Kabiku, Radič, Novak, Trščinar, Kabič, Markič, Judež).

Trener: Andrej Krastevec.
SLAVEN BELUPO: Rozman, Barić, Musa, Katić, Delić, Crepulja, Arap, Jambor, Savić, Križman, Ozobić (drugo poluvrijeme: Marković, Purić, Međimorec, Peričić, Martinaga, Leko, Gregurina, Bubnjić, Marciuš, Ejupi, Kobayashi.

Trener: Željko Kopić