SLAVEN BELUPO KRENUO S PRIPREMAMA ZA PROLJETNO PRVENSTVO

07.01.2014.


Došao je kraj zimskom odmoru i danas prije podne nogometaši Slavena Belupa krenuli s pripremama za proljetnu sezonu.

Igrače našeg kluba prvo je pozdravio njegov predsjednik Stanislav Biondić koji je istaknuo loš početak jesenskog natjecanja u kojem je od dolaska za trenera Mladena Frančića momčad krenula uzlaznom linijom, odmaknula od začelja i od koje u proljetnom nastavku očekuje mirniju plovidbu prema sredini ljestvice.

Nakon prvog klupskog čelnika igračima se obratio i direktor Zvonimir Šimunović koji je također naznačio uspješan rad trenera Frančić koji je svojim dolaskom preporodio momčad i od koje očekuje da u proljetnom natjecanju postiže još bolje rezultate.

Zatim je prvi stručnjak kluba Mladen Frančić igrače upoznao s planom svakodnevnih treninga i planom priprema do 8. veljače kada će započeti drugi dio prvoligaškog prvenstva.

Od novih igrača na prvom prozivu pojavio se Vedran Celiščak koji je kao junior iz Slavena Belupa otišao u Hajduk, zatim igrao za nekoliko prvoligaša i jedno vrijeme u Rusiji, a jesensku sezonu proveo u trećeligašu Croatiji iz Grabrovnice.S pripremama su također krenuli vratar Ante Marković koji je bio na posudbi u Koprivnici i junior Matej Senić.

Prvom okupljanju na Gradskom stadionu su nazočili: Pelin, Rodić, Marković, Melnjak, Grgić, Crepulja, Čanađija, Matoš, Glavina, Brlek, Glavica, Filipović, Delić, Vugrinec, Purić, Roskam, Fuštar, Celiščak, Gregurina, Rak, Novinić, Pranjić, Bagarić, Plazanić, Senić.