SLAVEN BELUPO KRENUO S PRIPREMAMA ZA NOVU PRVENSTVENU SEZONU

07.06.2016.


Nogometaši Slavena Belupa danas poslijepodne krenuli su s pripremama za novo prvoligaško prvenstvo pod vodstvom trenera Željka Kopića, njegovog prvog suradnika Zlatka Bašića, te Vedrana Medenjak i Ivice Sertića, kao i trenera vratara Branka Balija i Maria Hontića.
Uime Uprave kluba igračima i stručnom stožeru sve najbolje, dobar rad i uspješne rezultate u novoj sezoni zaželio je predsjednik kluba Hrvoje Kolarić:
Vrlo mi je drago što na prvom prozivu vidim puno poznatih lica iz prošlog prvenstvo u kojem ste pokazali koliko vrijedite. Igrali smo u finalu Hrvatskog kupa, osvojili očekivani plasman u prvenstvu, vratili navijače na naš stadion i koprivnički nogomet dignuli na višu razinu. Siguran sam da će te i u sljedeće sezone biti još bolji, uz odgovornu igru i dobre rezultate. Svi smo uz vas, znamo da će te opravdati naše povjerenje i vjerujemo u sposobnosti koje imate – kazao je predsjednik Slavena Belupa.
Trener Željko Kopić, prije prvog treninga također se obratio igračima:
Prošla sezona bila je vrlo dobra, ali sada nas očekuju novi izazovi. Svaki od vas mora nastojati biti još bolji, te uz individualnu kvalitetu svoje igračke sposobnosti podrediti kolektivu. Siguran sam da ćemo uz maksimalno kvalitetan rad u tome uspjeti. Neki igrači su otišli iz kluba, ali to je izazov za one koji se žele dokazati i pokazati koliko vrijede – rekao je između ostalog Željko Kopić.

Prvu prijateljsku provjeru Slaven Belupo će imati već u subotu kada će gostovati kod međužupanijskog ligaša Borca u Imbriovcu. Utakmica će početi u 17.30 sati.