SLAVEN BELUPO JE PROŠLOG TJEDNA IMAO STOPOSTOTNI UČINAK!

03.12.2012.


Prošli tjedan bio je više nego uspješan za Slaven Belupo koji se pobjedom u susretu sa Zadrom uvrstio u polufinale Hrvatskog kupa i osvojenim bodovima s Osijekom ostao u samom vrhu prvoligaške ljestvice.

U obje utakmice farmaceuti su nastupili bez nekoliko standardnih igrača koje su uspješno zamijenile mlade i darovite snage čija je igra u velikom usponu i od kojih naš klub u budućnosti mnogo očekuje.
Posebna su priča 18-godišnji Dario Čanađija koji već nekoliko utakmica igra u sjajnoj formi i koji je uz postignuti pogodak Osječanima bio i najbolji igrač susreta, te Igor Bubnjić (20) koji je pogotkom Zadranima Slaven Belupo uveo u polufinale kupa.
Tu je i Dejan Glavica (21) čiji je drugi pogodak u subotu zapečatio sudbinu Osijeka, a vrlo dobrom igrom još su se istaknuli Stjepan Geng (20) i Petar Brlek (18).
Vrlo sam zadovoljan igrom naših mladih nogometaša koji u svakoj utakmici iskazuju svoje vrijednosti i potvrđuju, da je oslanjanje na njih ispravan put za naš klub. Odlično su se uklopili u momčad, postaju sve iskusniji a njihove igre sigurno će u proljetnom prvenstvu biti na još višoj razini – kazao je nakon susreta s Osijekom trener Slavena Belupa Roy Ferenčina i nastavio:
Pobjede sa Zadrom i Osijekom jako nam mnogo znače i nema dvojbe da smo premostili dvije velike prepreke. Ove godine još nam predstoji utakmica u gostima kod Rijeke koja ima snažnu momčad, ali nismo bez izgleda iako ćemo nastupiti bez nekoliko standardnih igrača. Najvažnije, da na zimski odmor odemo što bolje plasirani jer će se do početka zimskih priprema oporaviti ozlijeđeni igrači, a trebali bi dobiti i neka pojačanja. No, o tome je još prerano govoriti – rekao je između ostalog trener našeg kluba, koji od danas počinje pripremati momčad za posljednju jesensku utakmicu s Rijekom na Kantridi.