SLAVEN BELUPO JE NAJUSPJEŠNIJA MOMČAD GRADA KOPRIVNICE U 2012. GODINI

18.02.2013.


U ponedjeljak je u Domu mladih u organizaciji Zajednice športskih udruga grada Koprivnice održano svečano proglašenje najuspješnijih sportašica, sportaša i sportskih ekipa u 2012. godini.
Najbolja momčad je NK Slaven Belupo, dok je za najbolju ekipu proglašen ŽRK Podravka Vegeta.
Najbolji sportaši u prošloj godini su rukometašica Podravke Vegete Miranda Tatari i hrvač Podravke Sandro Frankol, dok je mladi hrvatski reprezentativac (U-19), odnosno igrač naše prvoligaške momčadi Dario Čanađija bio nominiran za izbor najboljeg sportaša Grada Koprivnice.
U kategoriji perspektivnih sportaša priznanja su pripala Sari Šenvald (Rukometni klub Podravka) i Filipu Frankolu (Hrvački klub Podravka).
Godišnju nagradu za razvoj sporta dobio je Miljenko Vulić, dugogodišnji član Ronilačkog kluba Šoderica.
Najbolja sportska ekipa osoba s invaliditetom je Klub Latica, a najbolji sportaš s invaliditetom je Vlado Grošanić iz Športske udruge tjelesnih invalida Koprivnica.
Nagrade najboljima dodijelile su gradonačelnica Koprivnice Vesna Želježnjak i predsjednica Zajednice športskih udruga grada Koprivnice Jasmina Stričević, a nazočni su bili i doministar socijalne skrbi RH Darko Ledinski te zamjenik koprivničko-križevačkog župana Ivan Pal.