SLAVEN BELUPO JE KRENUO S PRIPREMAMA ZA PROLJETNO PRVENSTVO

09.01.2017.


Danas prije podne (ponedjeljak) pod vodstvom trenera Željka Kopića i njegovih suradnika naša je momčad krenula s pripremama za proljetno prvenstvo u koje će startati s vrlo dobrog petog mjesta.
Igrače i stručni stožer pozdravio je Mišel Jakšić, zamjenik predsjednika kluba Hrvoja Kolarića koji je istaknuo jesenski uspješni plasman koprivničkog prvoligaša, te igračima i njihovom vodstvu zaželio još bolje proljetne rezultate.
Na prvom prozivu nije bilo Hebera koji će se pripremama priključiti sutra, dok su se ostali igrači našli na prvom treningu a među njima bio je i oporavljeni Nikola Pokrivač koji zbog upale pluća nije nastupao veći dio jesenskog prvenstva.
Stručnom stožeru su se odazvali: Goran Blažević, Vinko Međimorec, Aleksandar Jovičić, Dalibor Stevanović, Stefan Savić, Soren Christensen, Nikola Pokrivač, Selim Bouadla, Antun Marković, David Arap, Fidan Aliti, Vedran Purić, Gordan Barić, Nikola Katić, Mario Gregurina, Mirko Ivanovski, Dominik Radić, Marko Martinaga, Damjan Kurtanjek, Zvonimir Šarlija, Luka Sminderovac, Kristijan Bistrović, Bruno Bogojević, Ivan Jajalo, Ivijan Svržnjak, Mihael Mladen, Matko Zirdum.
Na upite nazočnih novinara trener Željko Kopić je između ostalog rekao:
U Koprivnici ćemo boraviti do 21. siječnja kada odlazimo na desetodnevne pripreme u Medulin gdje ćemo sudjelovati na tradicionalnom Arena kupu na kojem ćemo u našoj skupini igrati s Interom iz Zaprešića, austrijskim St. Poltenom, te Rudarom iz Velenja, kao i za plasman s jednim od klubova iz druge grupe spomenutog turnira – kazao je Kopić te nastavio:
Na završnim koprivničkim pripremama još ćemo se sastati s Hrvatskim dragovoljcem i mađarskim Siofokom, a također će nam protivnici do početka proljetnog prvenstva biti slovenski klubovi FC Koper i ND Gorica. Uvjeren sam da ćemo potpuno spremni dočekati nastavak prvoligaške utrke – zaključio je trener Željko Kopić.